Doe online mee aan Kasteelloop De Halve van De Haar. Blijf lopen, Keep Moving!

5-6-2020

Kasteelloop De Halve van De Haar kan noodgedwongen geen doorgang vinden op zondag 14 juni 2020. Ondanks dat het evenement helaas niet door kan gaan, willen wij jou stimuleren om in of vanuit huis te blijven bewegen, door mee te doen met de virtuele Kasteelloop De Halve van De Haar. Via Keep Moving, een gratis platform waar je virtueel kan deelnemen aan uitgestelde/verplaatste evenementen, kan iedereen meedoen aan de speciale Kasteelloop De Halve van De Haar. Challenge. Heb je de Challenge voltooid? Dan ontvang je een virtuele medaille en kan je deze symbolisch schenken aan een zorgverlener naar keuze, de helden van dit moment.

Lees meer
Doe online mee aan Kasteelloop De Halve van De Haar. Blijf lopen, Keep Moving!

Kasteelloop De Halve van de Haar lanceert vraag en aanbod-platform

8-4-2020

De Kasteelloop De Halve van de Haar heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 6e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. 

Lees meer
Kasteelloop De Halve van de Haar lanceert vraag en aanbod-platform

Kasteelloop De Halve van de Haar gaat niet door op 13 en 14 juni 2020

7-4-2020
Het evenement verplaatst naar 12 en 13 juni 2021

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) vindt Kasteelloop De Halve van de Haar  geen doorgang op 13 en 14 juni 2020. Mede door het onzekere verloop van het virus heeft de organisatie besloten om de zesde editie van Kasteelloop De Halve van de Haar  te verplaatsen naar 12 en 13 juni 2021. De aangeschafte startbewijzen van editie 2020 blijven geldig voor de uitgestelde editie in 2021. Bekijk voor de eerste vragen onze FAQ pagina.

Lees meer
Kasteelloop De Halve van de Haar gaat niet door op 13 en 14 juni 2020

Inschrijving 6e Kasteelloop De Halve van De Haar geopend

23-1-2020

Op zondag 14 juni 2020 vindt de 6e editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar plaats. Loopfanaten kunnen zich vanaf vandaag via www.dehalvevandehaar.nl inschrijven voor deze prachtige loop. De deelnemers worden dit jaar ontvangen in de Kasteeltuinen, dit biedt de lopers een prachtig uitzicht op Kasteel de Haar terwijl ze zich voorbereiden op hun sportieve uitdaging. Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni.    

Lees meer
Inschrijving 6e Kasteelloop De Halve van De Haar geopend

6e editie: 13 & 14 juni 2020

12-12-2019

Save the date! In 2020 zal Kasteelloop De Halve van De Haar plaatsvinden in het tweede weekend van juni. Zet daarom alvast zaterdag 13 en zondag 14 juni in je agenda. Nieuw is De Wandeltocht van De Haar op zaterdag. De inschrijving voor de 6e editie opent in januari. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Lees meer
6e Kasteelloop De Halve van De Haar: 13 & 14 juni 2020

Sfeerverslag vijfde editie Kasteelloop De Halve van De Haar 2019

23-4-2019

Op deze warme Tweede paasdag, 22 april 2019, werden de tuinen en het park van Kasteel de Haar overspoeld met hardlopers. Om 11.15 uur klonk het eerste startschot voor de 5e editie van Kasteelloop De Halve van De Haar. Aan dit gezellige loopevenement namen verdeeld over de diverse afstanden ruim 3500 lopers deel. Voor De Halve van De Haar is de eerste plek voor de mannen gegaan naar Bas Stigter. Hij deed er slechts 01:12:14 over om het 21 km lange parcours af te leggen. Naast hem waren de twee andere podiumplekken voor Cameron Milne (tweede) en Ad Sluijter (derde en tevens de winnaar in 2018). Bij de vrouwen kwam Kimberly Timmins het eerste over de finish, met een tijd van 01:30:15. Op plaats twee en drie kwamen Mariska Visser en Dana Tiggelman.

Lees meer
Sfeerverslag vijfde editie Kasteelloop De Halve van De Haar 2019