Inschrijving 7e editie Kasteelloop De Halve van De Haar geopend

20-2-2023
Ook een kasteelwandeling en fietstocht staan op het programma

De Kasteelloop De Halve van De Haar is het mooiste tweedaagse sportevenement van Midden-Nederland. Dit jaar is het mogelijk om te wandelen, te fietsen én hard te lopen met als start de kasteeltuinen van Kasteel De Haar. Op zaterdag 24 juni staan er een Kasteelwandeling en de Kastelentour, een fietstocht, op het programma. Op zondag 25 juni kan er worden deelgenomen aan de hardlooponderdelen. Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor alle onderdelen.

Lees meer
Opening 2023

Geniet nog even na met de aftermovie van 2022

16-6-2022

Trots presenteren we de officiële aftermovie van de 6e editie van Kasteelloop De Halve van de Haar. Geniet nog even na van de prachtige dag. Met mooi weer, enthousiaste deelnemers, vrijwilligers, prinsen en prinsessen en het prachtige parcours was het weer een groot feest.

Lees meer
Aftermovie 2022

Sprookjesachtige dag bij Kasteel de Haar

11-6-2022

Op deze zonnige zaterdag wandelden en liepen deelnemers door de tuinen, parken en natuurgebieden rond Kasteel de Haar. Om 9:00 klonk het startschot voor de eerste editie van de Kasteelwandeling van De Haar. Na de wandelaars gingen alle lopers van start bij de zesde editie van de Halve van de Haar. ’s Avonds stonden de 5 km, 10 km en halve marathon op het programma.

Lees meer
Sprookjesachtige dag bij Kasteel de Haar

De weersverwachting voor zaterdag

9-6-2022

Het wordt een mooie dag voor het wandel- en hardloopevenement. De zon schijnt de hele dag met en af en toe lichte bewolking. Vergeet je dus niet in te smeren op deze prachtige lentedag. Aan het begin van de dag zijn er nog enkele wolken, in de middag wordt het zonnig. De temperatuur loopt op naar 22 graden en kan warmer aanvoelen wanneer je uit de wind staat. ’s Avonds zakt de temperatuur iets, de zon blijft schijnen tot zonsondergang. Er staat een matige wind uit het westen tot zuidwesten. 

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

 

Lees meer
De weersverwachting voor zaterdag

Inschrijving zesde editie De Halve van de Haar opnieuw geopend

31-3-2022

Na een lange periode van wachten wegens de COVID-19 maatregelen is de zesde editie van De Kasteelloop de Halve van de Haar nu opnieuw geopend. Het hardloopevent voor jong en oud zal plaatsvinden op zaterdag 11 juni 2022. Met de heropening van vandaag keert De Halve van de Haar hiermee terug als gezelligste en mooiste hardloopevent van Midden-Nederland. De startbewijzen van de deelnemers die zich al hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.

Lees meer
Inschrijving zesde editie De Halve van de Haar opnieuw geopend

6e editie De Halve van De Haar verplaatst naar 2022

1-4-2021

Kasteelloop De Halve de Haar is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Het populaire hardloopevenement zal op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 plaatsvinden. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 6e editie in 2022.

Lees meer
6e editie De Halve van De Haar verplaatst naar 2022

Doe online mee aan Kasteelloop De Halve van De Haar. Blijf lopen, Keep Moving!

5-6-2020

Kasteelloop De Halve van De Haar kan noodgedwongen geen doorgang vinden op zondag 14 juni 2020. Ondanks dat het evenement helaas niet door kan gaan, willen wij jou stimuleren om in of vanuit huis te blijven bewegen, door mee te doen met de virtuele Kasteelloop De Halve van De Haar. Via Keep Moving, een gratis platform waar je virtueel kan deelnemen aan uitgestelde/verplaatste evenementen, kan iedereen meedoen aan de speciale Kasteelloop De Halve van De Haar. Challenge. Heb je de Challenge voltooid? Dan ontvang je een virtuele medaille en kan je deze symbolisch schenken aan een zorgverlener naar keuze, de helden van dit moment.

Lees meer
Doe online mee aan Kasteelloop De Halve van De Haar. Blijf lopen, Keep Moving!

Kasteelloop De Halve van de Haar lanceert vraag en aanbod-platform

8-4-2020

De Kasteelloop De Halve van de Haar heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 6e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. 

Lees meer
Kasteelloop De Halve van de Haar lanceert vraag en aanbod-platform

Inschrijving AFAS Kasteelloop de Haar geopend!

Goed nieuws, avonturier! Het is tijd om jouw hardloopschoenen weer uit de kast te halen en enthousiast te worden, want vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de AFAS Kasteelloop de Haar op zondag 23 juni! Schrijf je snel in voor de 21,1 km, de 10 km, 5 km of de Ridders en Jonkvrouwenloop 2 km via de onderstaande link.

Lees meer