Programma zaterdag 24 juni
Dit jaar kunnen deelnemers op zaterdag 24 juni mee doen aan twee onderdelen. Er wordt gestart met een nieuw onderdeel: De Kastelentour. Dit is een fietstocht die je langs de mooiste kastelen en forten in het groene hart van Nederland brengt. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden: 65km, 100km en 140km. Ook wordt op zaterdag de Kasteelwandeling van De Haar gewandeld waarbij deelnemers op wandelroutes van 12 en 20 km het gebied rondom Kasteel De Haar ontdekken.

Programma zondag 25 juni
Op de zondag 25 juni staan de deelnemers aan de start voor de Prinsen en Prinsessenloop (1,5KM), Ridders en Jonkvrouwenloop (2,5KM), Vijf van de Haar (5KM), Tien van de Haar (10KM) en AFAS SB+ De Halve van de Haar (21,1KM).

Inschrijving AFAS Kasteelloop de Haar geopend!

Goed nieuws, avonturier! Het is tijd om jouw hardloopschoenen weer uit de kast te halen en enthousiast te worden, want vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de AFAS Kasteelloop de Haar op zondag 23 juni! Schrijf je snel in voor de 21,1 km, de 10 km, 5 km of de Ridders en Jonkvrouwenloop 2 km via de onderstaande link.

Lees meer