Zondag 23 juni 2024

Tijd Activiteit Locatie
08.00 uur - 12.30 uur Ophalen startnummers Kasteel de Haar
09.00 uur Start Ridders en Jonkvrouwenloop (2 km) Kasteel de Haar
09.30uur Start 10,55 km Kasteel de Haar
09.30 uur Start AFAS 21,1 km Kasteel de Haar
12.30 uur Start 5 km Kasteel de Haar

Parcoursen

Bij de AFAS Kasteelloop de Haar kun je kiezen uit de AFAS 21,1 km, de 10,55 km, de 5 km en de Ridders en Jonkvrouwenloop 2 km. Start dit unieke parcours op ons bijzondere kasteelpark. Je loopt langs waterpartijen, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de torens van het kasteel.

De parcoursen voor de editie in 2024 zullen op een later moment bekend gemaakt worden. 

Bekijk de online parcourskaarten

Startnummers

Deelnemers die zich uiterlijk 26 mei hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer thuisgestuurd krijgen. Dit is wel tegen betaling en zal moeten aangegeven bij inschrijving. Indien je je na 26 mei hebt ingeschreven, dien je het startnummer op de dag van het evenement op te halen op het evenemententerrein.

Als je het limited edition shirt hebt besteld, kun je deze ophalen op het evenemententerrein op de dag van het event.

Reisadvies

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met de fiets te reizen.  Houd er rekening mee dat er wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn rondom het evenemententerrein. 

Vervoersmiddelen

Fiets

We verzoeken je zoveel mogelijk op de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren vlakbij het evenemententerrein bij de Eikslaan of bij de Thematerweg in Haarzuilens. Volg hiervoor de bewegwijzering.

Openbaar vervoer

Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie over reizen met het openbaar vervoer naar Haarzuilens.

Auto

Wanneer je met de auto komt kun je parkeren op de speciaal daarvoor aangewezen parkeerplaats in het weiland. Parkeer dus niet bij de parkeerplaats van Kasteel de Haar. Hiervoor is namelijk een andere parkeerkaart nodig vanuit het kasteel.

Als je bij je inschrijving direct een parkeerkaart gekocht hebt, staat dit op je startnummer aangegeven met de letter P. Laat dit startnummer zien bij het verlaten van het parkeerterrein.

Wanneer je nog geen parkeerkaart hebt gekocht, kan je dit ook nog op de dag zelf doen voor €8,50. Deze kan je kopen bij de startnummertenten op het evenemententerrein.

 

Vragen?

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.